Szülők Véleményei

 

 

"Kornél élete egyik legfontosabb időszakát töltötte a Békabölcsiben. Itt vált kisbabából kisemberré. Az itt töltött több, mint 2 év alatt a gondozónők szinte családtaggá váltak. Hasonlóan a többi gyerek szüleihez. Köszönhetően a sok szülő-gyermek közös programnak. A Békabölcsiben tanulta meg kisfiam a más gyermekekkel való együtt játszást, alapvető közösségi normákat, valamint rengeteg olyan dolgot - mondókákat, táncokat, játékokat - melyet még a legjobb családi háttér sem tud feltétlenül biztosítani.
Köszönjük az itt töltött 2 évet és a rengeteg élményt!"

Pulai Katalin (Tóth Kornél anyukája)

 

"2010 őszén kezdtünk járni a Békabölcsibe a kisebbik fiammal. Ő nagyon szereti, sok kis barátja lett. Segítette őt a beilleszkedésbe és megtanult egyedül is játszani, valamint még a szülői leválása is könnyebbnek tűnt. A nagy testvére is két évig járt ide az intézménybe, ő is nagyon szerette, ő főleg a Békabölcsi vezetőjét tartotta biztos pontnak. Megtanultak még ezen kívül sok-sok mondókát, verset is, amit szeretettel mondogatnak együtt.

Sok dolgot is csinálnak itt a gyerekek: festenek, rajzolnak, ragasztanak, ebben a Levike is szívesen részt vesz, szereti ezeket a játékos foglalkozásokat.
Reggelente nagy örömmel indulnak a bölcsikébe, ahol játék és szórakozás várja. 3 hete lettünk kb szobatiszták, már csak éjszakára kell pelenka. Itt a bölcsiben is ezt nagyon segítik, odafigyelnek a gyerekekre, kikísérik őket a mosdóba. Az udvar is megfelelő, a kis homokozó, a csúszda, hinták, a motorok valamint a kellő árnyékoló miatt.
Mi nagyon szeretünk ide járni. Mindenkinek csak ajánlom!!!"

Nagy Dóra (Nagy Marci és Levi anyukája)

 

"Azért választottuk Aliz 20 hónapos korában a Béka bölcsit, mert központi elhelyezkedése és Kati néni 10 éves családi napközi üzemeltetési tapasztalata meggyőzött bennünket arról, hogy jó helyen lesz délelőttönként kislányunk. A beilleszkedéssel szerencsére semmi gondunk nem volt, ebben nagy szerepe volt a kedves, türelmes és gyermekszerető gondozónőknek. Kislányunk az itt eltöltött másfél év alatt sokat és látványosan fejlődött, rengeteg mondókát, énekelt tanult meg és észrevétlenül szocializálódott. Véleményem szerint a legfontosabb egy családi napközi üzemeltetésénél, hogy a kicsikhez maximális szeretettel, figyelemmel és egyenrangú partnerként álljanak: ebben is maximálisan teljesített a Békabölcsi. Köszönünk mindent Kati néninek, Anikónak, Krisztinek és persze Béla bácsinak."

Szilvási - Hazag Lívia (Aliz anyukája)« Vissza